Detalii Articol 

Alimente

Data adaugare: July 23, 2009 06:12:09 AM
Autor: waaaw.ro
Categorie: E-comert - E-servicii: Alimente

Alimente

Aliementele sunt una din categoriile de marfuri care au ajuns sa se vanda prin intermediul internetului destul de recent. 
Se pot comanda online tot felul de produse alimentare acestea fiind disponibile pe anumite websit-uri sau se pot face cumparaturi din marile magazine, produsele fiind comandate pe websit-uri care fac numai serviciul de cumparare si livrare la domiciliu pentru un anumit comision.
Acest mod de comert ca si in general comertul pe internet beneficiaza de un maximum de comoditate din partea beneficiarului.

O atentie deosebita trebuie acordata provenientei acestor alimente indiferent daca comercializarea se face pe "net" sau prin metodele traditionale de comert. Principala directie in care trebuie acordata aceasta atentie este modul in care au fort produse si mai ales a cantitatii si tipurilor de "E-uri" pe care le contin. Aparute din necesitatea industrializarii mai facile si a conservarii indelungate a cestora "E-urile" au devenit o adevarata plaga in industria alimentelor si sunt responsabile de producerea a nenumarate boli unele chiar incurabile.