Detalii Articol 

E-comert - E-servicii

Data adaugare: July 22, 2009 03:32:59 PM
Autor: waaaw.ro
Categorie: E-comert - E-servicii

E-comert

Comertul electronic sau mai degraba cu ajutorul calculatorului a devenit in ziua de astazi o ramura etrem de puternica a comertului in general.
Simplitaea, operativitatea si nu in cele din urma gradul extrem de ridicat de comfort care ete conferit cumparatorului face ca acest gen de comert sa cucereasca tot mai multe domenii de vanzari reusind nu incele din urma sa ofere si costurile cele mai scazute.
Daca initial acest comert se adresa numai vanzarilor marunte stazi se pot cumpara chiar si automobile fara ca sa necesite deplasarea de acasa. Cu o crestere permanenta ca volum de vanazari si cu o expansiune continua in majoritate domeniilor comertul electronic ameninta sa domine in vitor celelalte forme de comert. Forma cea mai raspandita a comertului electronic o reprezinta magazinele online.


E-servicii

Bine cunoscuta de acum "posta electronica" si "mesageria vocala" sunt serviciile ele mai profund patrunse in cultula calculatorului incat deja nu prea se mai poate fara ele.
Raspandirea acestor doua face ca lumea sa aprecieze faptul ca serviciile respective sunt oferite cu viteze maxima sau cum se mai spune in "timp real".
Seviciile si de alte genuri isi fac si ele loc prin lumea internetului patraunzand usor, usor pe piata si oferind alternativa comoda consumatorilor. Traduceri, licitaii, dictionare etc. isi fac si ele loc pe "net"

Pin precizia si viteza deosebita serviciile electronice cat si comertul electronic au revolutionat lumea. 
Dar inca un mare avantaj al acestora este ca unele se pun la dispozitie chiar si gratuit.